Bádi-Gran Kft.

Kényelmes, gyors, mindig elérhető, minőségi friss termékek, és folyamatos szolgáltatás a nap minden órájában.

Cégünk, a Bádi-Gran Kft. különféle kapacitású kávé-, ital- és étel-automaták, valamint szódagépek és vízadagolók telepítésével, értékesítésével, bérbeadásával, üzemeltetésével, szervizelésével foglalkozik. Mindemellett gyártjuk és forgalmazzuk is a kifejezetten automatákba való töltőanyagokat, tevékenységünk egyenletes megbízható minőségét pedig az auditált ISO 9001-2000 minőség irányítási, valamint az élelmiszerbiztonságot garantáló HACCP rendszer alapján végzik

A GRANCAFÉ 1990-ben történt alapítása óta foglalkozik automaták bérbeadásával, üzemeltetésével és az országban elsőként működtet olyan berendezéseket, melyek diétás termékeket is biztosítanak a vásárlóknak. A cég 2007-ben költözött immár minden igényt kielégítő, új esztergom-kertvárosi telephelyére, a saját gyártású GRANCAFÉ márkájú és a Lavazza termékek mellett Visegrádi vízzel töltött vízadagolók üzemeltetésével is foglakozik.

A GRANCAFÉ beszállítói a legnagyobb európai és világcégek, partnerei között pedig megtalálhatók a legerősebb magyar és multinacionális vállalatok. A GRANCAFÉ évek óta a teljes körű szolgáltatásra helyezi a hangsúlyt, melynek keretében szervizeli és tölti automatáit, illetve egyenletes minőségű ellátást biztosít az egész országban. A GRANCAFÉ munkahelyen, iskolában, egészségügyi intézményekben, hivatalokban a helyi igényekhez igazodva tölti fel berendezéseit, és azokat munkatársai hetente többször ellenőrzik, friss áruval töltik, illetve szükség esetén javítják. Saját gyártású termékeik esetében egyedi recepturával dolgoznak, amely a mai napig biztosítja az egyediséget a GRANCAFÉ minden termékét kóstolva. A gyártás során az összes minőségi követelményt szigorúan betartják, a cég természetesen rendelkezik teljeskörű, auditált ISO 9001-2000 minőségirányítási rendszerrel és az élelmiszerbiztonságot garantáló HACCP rendszerrel, amelyek az olasz ízvilág mellett garantálják az egyenletes és megbízható minőséget.

Honlap: http://www.gran.hu