Eurasia Logistics Kft.

Cégünk 15 éve kínál komplex logisztikai megoldásokat ügyfelei részére, úgymint légi, tengeri, szárazföldi szállítmányozás, raktározás, vámügyintézés, kereskedelmi és logisztikai szaktanácsadás. Szakértői csapatunk, elkötelezett munkatársaink azért dolgoznak, hogy partnereink a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesülhessenek.

Forgalmunk jelentős részét kezdettől fogva az ázsiai fuvarfeladatok alkotják. Az Európai Uniós csatlakozással, és ügyfeleink kereskedelmi kapcsolatainak változásával kibővítettük árufuvarozásunk irányait Nyugat- és Közép-Európa felé is.

Ahogy mottónk is jelzi - teljes körű logisztikai szolgáltatás -, a nyersanyagtól a késztermékig a teljes ellátási láncot biztosítjuk ügyfeleink számára fejlett informatikai rendszerünknek köszönhetően, és megtaláljuk a legjobb megoldásokat arra, hogy a szállítások a lehető leggyorsabb, ugyanakkor a legbiztonságosabb és leggördülékenyebb úton történjenek.

Szállítások minden módjával foglalkozunk, így közúti, vasúti, tengeri és légi szállításokkal. Rész és teljes rakományokat is fuvarozunk Magyarországon és Európában.

Mindenfajta konténeres szállítást szervezünk világszerte, főleg Távol-Kelet és Európa között.

Célunk, hogy megtaláljuk a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legegyszerűbb megoldásokat. Ennek érdekében azokkal az alvállalkozókkal működünk együtt, akik teljesíteni tudják követelményeinket.

Piacismeretünknek, piaci súlyunknak, valamint a sikeres nemzetközi csapatmunkának köszönhetően a leggazdaságosabb és legjobb lehetőségeket kínáljuk partnereink számára:

Tevékenységeink

  • Légi-, tengeri-, közúti- és vasúti szállítás
  • Kihelyezett logisztika - 3PL
  • Autó- és alkatrészszállítás
  • Konténeres szállítás
  • Raktár, közvámraktározás
  • Teljes körű vámkezelés
  • Kereskedelem

Cégünknél az ISO 9001 és ISO 14001 minőségbiztosítási rendszer működik.

Honlap: http://www.eurasia.hu