PILAR Internet Consulting Kft.

Szoftvert fejlesztünk

...és hiszünk benne, hogy a XXI. század kihívásaira gyakran jó megoldást tud adni az információs technológia. Nem vagyunk startup, de szeretünk új ötleteken, startupokkal dolgozni - több ügyfelünket is végigkísértük már az első prototípustól a felvásárlásig. 

Ügyfeleink elégedettsége hosszútávon a legjobb befektetés

Szeretünk hosszútávú együttműködésekben részt venni. Ott lenni már az ötletnél, hozzátenni a saját gondolatainkat, együtt alakítani egy termék koncepcióját az 1.0-ig és tovább, újabb és újabb iterációkon keresztül. Felismerni problémákat és megoldásokat keresni rájuk, skálázódni tízezer és százezer és tízmillió és háromszázmillió lehetséges felhasználóig. Nem félünk a nehéz feladatoktól.

Lokalitás vidéki cégként, helyi erőforrásokra alapozva működünk 

Esztergomban rendezkedtünk be, a Dunakanyarban élünk. Szeretünk itt lenni és itt képzeltük el családjaink jövőjét. Szeretnénk ide vonzani fejlesztőket, tesztelőket, pm.-eket, üzleti elemzőket - növelni a város és a régió sokszínűségét. Támogatjuk a helyi kezdeményezéseket, 2006 óta mi fejlesztjük a Szeretgom.hu weboldalt. Elsősorban külföldi ügyfeleknek dolgozunk, egyedi szoftvereket építünk, szolgáltatást exportálunk, és odafigyelünk, hogy ahol csak lehet helyi szolgáltatásokat, termékeket vegyünk igénybe.

Agilisek vagyunk nem félünk a változástól

Dolgoztunk a pénzügyi szférának, telekommunikációs cégeknek. Közelről követjük a legfrissebb technológiai trendeket. Specialitásunk az ad-tech, vagyis a hirdetéskiszolgálás köré kialakult iparág: több, mint hat év tapasztalattal bírunk ezen a területen: pixel szerverek, adatpiacok fejlesztését, big-data projektekhez kapcsolódó feladatokat végzünk évek óta.

 

http://www.pilar.hu