Globépterv Kft.

Cégünk az ingatlanberuházás mellett fafelület kezelő anyagok forgalmazásával, valamint különböző papíripari termékek előállításával foglalkozik.

Cégünk 8 éves fennállása óta a németországi Rosner Lacke fafelületkezelő anyagokat (lakkok, pácok, politúrok.....) gyártó cég minőségi termékeinek népszerűsítésével és széles körben való terjesztésével, forgalmazásával foglalkozik. Termékpalettánkat a jövőben szélesíteni kívánjuk a manapság oly közkedvelt vízbázisú lakkokkal, vizes lazúrokkal és természetes anyagokból előállított különféle, egészségre ártalmatlan felületkezelő anyagokkal. Kezdetben a Naturhaus termék család tagjaival szeretnénk megismertetni a felhasználókat.

Ezen felül kínálunk még a természetes anyagok kedvelőinek méhviasz balzsamot, melynek felhasználása nem igényel semmilyen szakmai gyakorlatot sem, ezáltal bárki könnyedén lekezelheti vele bútorait akár háztartásában is. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy az országban egyedül mi forgalmazzuk a sokak által már jól ismert, kellemes illatú, lakkozást helyettesítő méhviasz balzsamot.

A felületkezelő anyagok forgalmazása mellett különböző papíripari termékek előállításával is foglalkozunk. Ezek olyan „könyvek" melyeknek borítóját bükkfából állítjuk elő, amit a továbbiakban méhviasszal kezelünk gerincüket bőrből készítjük,a belívhez többnyire 80 grammos offszet papírt használunk. A mai rohanó világban ahol a rideg fémeké és a semmitmondó műanyagoké a főszerep szeretnénk valami olyat adni az embereknek, ami a természethez közelebb viszi őket. Ezért alkottuk meg ezeket a termékeket - határidőnapló, regiszteres könyv, jegyzet könyv receptgyűjtő könyv, gyermekek számára: emlékkönyv illetve napló - amik a természetes anyagok harmóniáját sugározzák.

Termékeinket zömében kézi munkával, rehabilitált emberek készítik, ezzel is próbáljuk bővíteni az ő munkalehetőségeiket, segíteni megélhetésüket.

Honlap: http://www.globepterv.hu/